Pages

diumenge, 12 de maig del 2013

Back to motion!

Aquest últim mes poc heu sabut de mi, la veritat és que he estat molts dies fora per temes universitaris, així que amb prou feines he pogut escalar uns 4 dies des que vaig tornar de setmana santa, i tots al plafó. Aquest cap de setmana, per fi, he pogut tornar a la vertical, un món que no para!


Dissabte vaig estar a l'Stand d'Edelrid-Vaude, col·laborant amb la marca, durant la TestABloc que es va dur a terme a la Sala Golem, on també es trobaven, entre d'altres, els amics de Tenaya, amb un nou model per aquest 2013 que donarà molta guerra! Sincerament penso que és una molt bona iniciativa per donar a conèixer les novetats i models més interessants de cada marca, i durant tota la jornada no va parar de passar gent, fet que demostra que va ser un event més que adequat.

A part d'estar de cara el públic vaig poder disfrutar d'un munt de blocs equipats per a la ocasió, on tothom va acabar rebentat. Tot i que no estic en forma va ser un gran dia i vaig acabar trinxat, la veritat és que ho vaig disfrutar molt i és que després de tants dies ja necessitava una bona sessió fanàtica, tot i que avui amb prou feines puc escriure a l'ordinador de les agulletes que porto a sobre. Entre d'altres van equipar un llançament d'uns 2,60m, on vaig sorprendre'm  realitzant-lo després d'uns quants intents.

Edelrid-Vaude Stand
Avui he tornat a tocar roca, només al matí i al pati de sempre: Calders. Ens hem torrat com era d'esperar, i després d'alguna via d'escalfament he encadenat Cos de Crist al 2n intent, suposat 7b+ tot i que m'ha semblat bastant més fàcil. En Carlos ha estat apunt de fer la Delicatessen 7c+  però no hi ha hagut sort. A Calders, llevat d'algunes excepcions, a partir del 7c s'ha d'apretar molt per encadenar, i això mola!

A partir d'aquesta setmana tornaré a la rutina dels entrenos amb plafó nou als Bous de la Salle. Ja fa dies que ho esperava amb candeletes, senzillament perquè necessito canya, cansament i agulletes un altre cop. Quan t'acostumes a entrenar  el teu cap ja no para més, si no fas esport poc a poc et vas apagant fins que passes els dies com una màquina i això no pot ser. So, mind to motion! ( i això era el nom d'algun 8b+ o 8c de bloc?). I sumat, un últim mes a la facultat on s'haurà d'anar al 100%, així que venen uns dies de no parar! A tope bous!!!

I aquest divendres Hyknusa amb James Pearson i Caro Ciavaldini