Pages

diumenge, 13 de gener del 2013

2012, un gran any

Bé bous, ja entrats i adaptats al 2013 toca parar un moment i fer una mirada enrere, veure el que ha passat en aquest any on teòricament s'havia d'acabar el món i on el que veritablement hem pogut veure han estat 365 dies més de vivències variables amb companyies diverses i amb una passió en comú, que no pot ser altra que la d'escalar.

Per mi aquest 2012 i tercer any en aquest món apassionant començava molt bé, em trobava fi en roca i després d'un bon final de temporada 2011 vaig aconseguir alguna via que per mi significava bastant. En mig any aproximadament vaig passar del 7c al 8a+ i vaig començar a veure les coses d'una manera més positiva, després de la Ninotets a Montgrony semblava que tot anava rodat i així vam arribar al febrer, començant a preparar la temporada amb moltes ganes.


Mxtrem Margalef

Copa Catalana de Dificultat
Al Març i després de la primera prova de Copa Catalana d'Escalada de Dificultat va arribar una altra lesió que em va mantenir sense poder entrenar fins a finals de Maig. Tot i així vaig participar en alguna altra competició com el Campionat de Catalunya Universitari, on almenys vaig poder aconseguir un 3r lloc. I així vam entrar a l'estiu, amb unes idees clares i on vaig decidir posar tota la carn a la graella i passar-me un estiu plafonero per arribar definitivament amb bona forma al Setembre. Vaig intentar també encadenar el Vuelo a Ciegas a Montserrat, li vaig dedicar 3 sessions i tot i quedar-me aprop no va poder ser, així que s'hi haurà de tornar.

Campionat Catalunya Universitari

A Aromes de Calders
 Tot i que arribava, sobre el paper, molt en forma, les competicons no van acabar d'anar com m'hauria agradat pel que fa a resultats, però tot i així estic satisfet perquè vaig aprendre molt. Entre d'altres coses vaig participar a la meva primera competició d'àmbit Espanyol, finalitzant 22è, juntament amb molts altres escaladors que per mi són referents pel que fa aquest esport, suposo que aquestes coses no s'obliden i al final n'acabem traient més profit del que ens pensem.

Provant Visitants
El menys destacable potser han estat aquests últims mesos, on no he pogut escalar gaire en roca perquè senzillament no tinc més temps i per tant no he pogut explicar gaire d'interessant per aquí. Tot i així la meva mentalitat segueix essent la d'anar a tope i esperem seguir així durant molt de temps. 

Finalment m'agradaria agrair des d'aquí la col·laboració que hem tingut amb Edelrid-Vaude, Tenaya i Gárgola, la veritat és que és un plaer disfrutar del seu material i tracte, també al personal de Vèrtic, sempre disposats a ajudar i oferint uns serveis immillorables, i evidentment al PapaBou i els Bous de la Salle per extensió.

Aquest cap de setmana al Sanhibloc, amb un tal Motis infliltrat
Ara gas a fons al 2013 i espero que compliu els vostres objectius, va que això no para!!!

dissabte, 5 de gener del 2013

2013...let's go!!!

Com heu vist segueixo sense publicar masses entrades, la veritat és que entre el poc temps que tinc i que últimament no he sortit gaire a roca no tinc massa per explicar.

Pel que fa a mi, el nadal ha transcorregut sense massa novetat, amb feina de la uni la majoria de dies, compromisos familiars alguns altres i la resta doncs intentant treure temps per entrenar. La veritat és que al plafó hi ha hagut dies de tot, deixant de banda el fred, la veritat és que físicament estic tenint molts altibaixos últimament, des de dies que m'arrossego miserablement fins a d'altres que em sento molt bé.

Pel que fa a escalada esportiva no us puc explicar gaire, un dia de festes vam sortir amb en Carlos a Calders, on vam estar provant la Terra de Mordor 7c+, es una via dura i on s'ha d'apretar, l'any passat l'havia provat però no em sortia i aquest any vaig passar bastant fàcil per la secció dura amb dos mètodes que em funcionaven, tot i així va ser un dia estrany tant en Carlos com jo vam haver de marxar per diverses causes i només li vaig poder donar un pegue. Hauré de tornar.

Avui, vigília de Reis, he anat amb en Pol a Can Boquet, allà havia parlat amb alguns Bous que també estaven apretant, en Marc, Mia , l'Òscar i la Cela entre d'altres fanàtics, hem estat escalant amb l'Albert Giné i en Fran i després sens ha unit el sensei, no és altre que en Crespo, coneixedor de tots els secrets dels blocs d'aquesta zona. En Pol ha agafat el seu ritme típic de fer blocs amb 10min com a molt i s'ha emportat Sex Appeal 7b+ al flash i per escalfar, Gollum 7c+, Croquetman 7c i la trave de 7c+ al primer intent, l'únic que li ha faltat avui el Bíceps Power, però si torna un altre dia li durarà poc segurament. Per la meva banda he tingut opcions de fer el Croquetman però al final no l'he aconseguit, al final hem acabat el dia a un llançament de 7a+ amb caiguda que sembla perillosa però que no ho és, aquest sí que l'hem fet ràpid els dos.

La veritat és que físicament crec que segueixo progressant, almenys és el que puc veure al plafó, però és cert que sortint tant poc a roca no estic rendint gaire últimament, sembla que encara no s'ha adquirit el rodatge necessari. D'altra banda tampoc puc sortir més aquests dies, així que de moment a mantenir la motivació a la resina i després ja veurem. 

Espero que hagueu tingut un bon començament d'any i que escaleu molt aquest 2013, sigui el que sigui no pareu, a tope bous i boues!!! De moment ens veiem dissabte que ve al Sanhibloc, no hi falteu!!!




Off the Wagon! from Jan Hojer on Vimeo.


Aggravated Assault - Daniel Woods and Jimmy Webb in Alabama from John Gass on Vimeo.