Pages

dimecres, 28 de setembre del 2011

Vols posar-te bou?

Ahir vam fer el primer entrenament dirigit al plafó dels bous... vaia petada, així que no t'entretinguis més i apunta't ja que això no para!!!



I per motivar-te una mica...

dissabte, 24 de setembre del 2011

Relax a Ogassa

Avui, entre altres coses per  la petada que portàvem a sobre, hem decidit amb en Carlos anar a conèixer aquest lloc del Ripollès on encara no havíem estat, aprofitant que hi havia moltes vies fàcils per rodar còmodament i que semblava que el matí aguantaria sense ploure.

Vista del sector (a dalt) travessant la cantera
Hem sortit no molt tard de la plana, tot núvol, i en uns 50min. ens hem plantat al característic pàrquing amb l'arbre al mig, situat passat Ogassa i trencant a la dreta al trencant on cap a l'esquerra et dirigeixes a St. Martí d'Ogassa. A quarts de 10 ja estàvem escalfant, que ha estat l'únic que hem pogut fer doncs a les 11 ja plovia... allà hem realitzat la Churrimangui i Per sika akàs, les dues ressenyades de 6a, però la primera clarament més suau. Posteriorment i ja plovent hem fet King Kong 6b i a recollir i sortir ràpid, al final hem aconseguit arribar al cotxe no gaire molls que ja és molt, i hem acabat al matí al plafó per petar-nos una mica.

Part de l'esquerra de la paret

A la primera via 
Bé la veritat és que ara feia molts dies que la pluja no ens emprenyava, així que és el que toca suposo... espero que al Desploma't no hagi plogut! 


divendres, 23 de setembre del 2011

Tornada a la rutina

Bé aquesta setmana he tornat als entrenaments, la veritat és que la pell fa molt mal aquestes primeres sessions de resina però bueno , es el que toca. A més, estic molt cansat així que avui no m'enrotllaré pas gaire, us deixo amb un parell de vídeos per anar motivant el cap de setmana.

Que vagi bé!


dimarts, 20 de setembre del 2011

21è curs de bloc

Bous!

a partir de novembre una altra oportunitat per aprendre a gaudir d'aquest magnífic esport amb totes les facilitats. No t'ho pensis dues vegades!!!



I a més, recorda que ja pots anar votant cartell per l'open de l'any vinent ;)

Quin et motiva més?

Salut i a muerte gent!

diumenge, 18 de setembre del 2011

Copa Catalana Dificultat '11: Sant Cugat del Vallès

Ahir dissabte 17 de Setembre es va dur a terme l'última competició del circuit català d'escalada de dificultat, que tancava la temporada 2011. Allà anem des de la Plana amb en Marc, en Pol i en Carlos, i al migdia ens plantem davant el rocòdrom Josep Barberà, situat a la plaça de la Vil·la de Sant Cugat.

Després de saludar i tornar a veure a tots els i les màquines que havien vingut, i fer les inscripcions i tot el percal administratiu ( tampoc era gaire) ens dirigim els participants d'absolutes, veterans i sub-18's a la zona d'aïllament, amb un plafó millor que de costum per escalfar, tot i que la calor que feia era considerable.

Gil Redorta


A mi em va tocar sortir en 2a posició a les classificatòries, una via de resistència bastant contínua amb un final d'apretar en presa petita i un bloqueig final al canto de xapar la reunió. En Fèlix va flashejar la d'absoluta masculina i en José Enrique Agustí la de les altres categories. Vaig anar bé fins a la part superior, on començava realment la via, i en un pas dinàmic a pillar un romo no vaig mantenir bé l'equilibri i cap avall. La veritat és que no vaig caure gaire inflat, així que hagués pogut fer més, i això es va notar en el resultat, essent l'últim d'aquesta ronda semifinal i quedant-me fora de la final. En Marc, per la seva banda, li va faltar poc per aconseguir passar però no hi va haver sort tampoc, mentre que els altres passaven.

La Marieta a la via de la final


Les finals es van fer esperar més del compte, però va valer la pena perquè hi va haver espectacle, i del bo. La Marieta va quedar campiona d'absoluta femenina, i segona posició per la Yoli. A sub-18 femenina va endur-se la primera posició la Paula Alsina i a masculina en Pau Jover i en Bernat Escorihuela van quedar empatats a dalt de tot del podi al fer top en les dues vies. Pel que fa a absoluta masculina,  Victor Esteller era l'únic a encadenar la via de la final, guanyant amb autoritat, per davant d'en Roberto? i Diego Marsella.

Pol Palau - via de la final
I bé, després de veure els podis, un sorteig de material i d'atipar-nos amb un bon pastís per celebrar l'aniversari d'en Chaiya ( gràcies ;), marxem cap a Vic a acabar la jornada amb una mica de festa que era l'últim dia de música viva, això si, pensant ja en els entrenaments a veure si em poso una mica fort de cara a l'any que ve jeje

Salut!



dilluns, 12 de setembre del 2011

Margalef Shoots

Us deixo amb algunes fotos de les que ens va tirar en Chaiya per Margalef:

Pol a Chupa Sangre

Carlos a la Corva de la Felicitat


Magí a la Sátiva

Chaiya a la Corva ( Foto: Pol Roca)

Jo a la Chupa Sangre










diumenge, 11 de setembre del 2011

Visita fugaç a Margalef

El divendres vam anar a Margalef, un dels llocs que més bons records em porta en quant a escalada, i que aquest estiu per una cosa o per l'altra encara no havíem pogut visitar. Baixo amb en Carlos i allà ens trobem amb en Pol i en Chaiya que ja hi eren des d'ahir. Els recullo a la zona de càmping, apalancats a més no poder, i cap a Tenebres aveure si passa ventet perquè fa una miiiiiqueta de calor.

Allà comencem amb molta calma, escalfant una miqueta als 6cs que hi han, que per cert m'agraden molt. Al cap d'un rato arriba entre d'altres fanàtics, en Magí, tot motivació, que està treballant en una zona nova... ja hi han ganes de veure els viotes que sortiran jejeje, i que tot i estar fos després del tute de festa major + equipar encara li queden ganes per provar la Sátiva Patática 8a... 

En Chaiya al 7c de l'esquerra de la placa


Nosaltres dinem una miqueta, i posteriorment pateixo en 7b plaquero que ràpidament desisteixo d'intentar, forats romos i massa equilibri, de mentres en Pol i en Chayia proven un 7c on l'últim cau a dalt de  tot al flash, i seguidament amb en Pol cap a la Chupa Sangre 7c, diria que es diu així, una via molt guapa a la placa, curta i de remades finetes sobre canto petit. En Pol la fa al segon, jo l'hauria pogut fer al 3r però caic havent fet ja el difícil per culpa de no haver-me mirat bé peus i tots els forats que hi havien a la via. A més, em faig mal al dit de "toma butifarra" doncs no ha aguantat bé el pes en el pas de mono. Vaia porqueria de tendons, aveure si comencen a enfortir-se d'una vegada... per sort meva, però, diria que no serà massa greu i en pocs dies tornaré a poder escalar amb normalitat.

En Chaiya per la seva banda després de fer-nos unes fotos canyeres que ja penjaré quan tingui, li dona un tiento a una de les 400-i-algo del sostre (8c), al acabar a pillar en Carlos a La corva de la felicitat 7c. Sembla que encara falta una miqueta de pila per ell, però tot arriba, i abans de marxar el d'Alcover també la prova, cau a dalt de tot, això si, no sense fer una demostració de força i bagatge gestual al abast de pocs...

I finalment anem a finalitzar el dia al Laboratori... i per què? home, perquè en mr. Tendons ( Pol Roca) encara té ganes d'encadenar méeeeeeees jejejeje, així realitza Tsunami 7c a vista i seguidament Voladerum 7c.

Ens despedim i apa, fins a la pròxima BOUS!

dijous, 8 de setembre del 2011

Motivació per anar acabant l'estiu

Bé, aquesta setmana he anat un parell de dies al plafó, toca tornar a la resina i és que l'estiu s'esfumarà en un no res . Les sensacions sobretot en quant a pila deixen  molt que desitjar però es lo que hay. Tot i així estic content perquè gairebé ja no me'n recordo del genoll, només algun dia puntual em molesta i això vol dir que tot en ordre! Ara a acabar l'estiu amb algun dia més de roca i a tornar a la rutina. Us deixo uns quants vídeos, alguns de més nous i altres de no tant, però tots fanàtics!













Fins ara ;)

dijous, 1 de setembre del 2011

Una mica de tot

Sembla que el "xollo" aquest de l'estiu ja es va acabant, d'aquí poc tornarà a tocar universitat i tot el que implica, però com que encara no ha arribat, per aquí anem aprofitant aquests dies com podem.

Abans d'escalfar

Marc escalfant

Pol a M'he cruspit l'entrepà


L'altre dia vam fer una matinal ràpida a Collsuspina  amb en Pol i en Marc, no va donar gaire de sí perquè no teníem gaire temps però alguna cosa vam poder fer, com per exemple triplet a la Summum 7b, una de les millors vies del pàrquing, pel meu gust. En Pol també es fa amb M'he cruspit l'entrepà 7b+, via que té el pas a la sortida del desplom, aguantar de dos romos petits i a pillar un parell de regletes. Jo la deixo matitzada però no hi ha temps per més, així que fem alguna foto i cap avall.

Jo a la Summum
Fotos: Pol Roca



També he anat a tocar resina algun dia al plafó per anar-me habituant de nou, i com sempre anar mirant vídeos de tant en tant.   





Bones escalades!