Pages

dissabte, 31 de desembre del 2011

Adéu 2011

Avui s'acaba el 2011, en unes hores entrarem en un nou any, esperem que tant fanàtic com el que deixem enrere i que de ben segur ens portarà alegries i penes, bons i mals moments, situacions fàcils i d'altres difícils... però per sobre de tot, esperem que porti ganes d'afrontar els reptes i força per seguir endavant, en definitiva, motivació!

Jo he tancat aquest any al paradís de Montgrony, un lloc que cada vegada que hi vaig m'agrada més que l'anterior, i en dies com el d'avui no és difícil... Quan hem arrivat a la Vena de bon matí estava plovent amb ganes, però el desplom protegia les vies més fanàtiques, i el sol amagat d'arrere un cel ennuvolat escalfava el suficient perquè no fes fred, el tacte era boníssim i les ganes d'escalar inacabables... 

Montgrony, des de sota el Cràpula

El dijous vaig caure dos vegades a l'últim pas d'el Cràpula "8a", la veritat és que no entenia com havia pogut perdonar allà dalt, però avui no he deixat passar l'ocasió. Després de montar-la per escalfar,  al cap d'un quart d'hora li he donat el pegue definitiu, un d'aquells que et deixen amb bon sabor de boca, fins i tot els peus posava bé... així tancava aquest any en el que he disfrutat molt de la roca... i el que vindrà!!!

Salut i bones escalades al 2012!!!








2 comentaris:

Jaimito ha dit...

Moltissimes felicitats bou!!!!!!
Es una via molt bona, dura i de ressistencia. A dalt de tot passen coses, oi???? jajajaja

Molt bona aquesta!
Bona any

Lluis Salo ha dit...

Moltes gràcies Met, ja veus, a dalt de tot passen coses i no s'entén jeje, però bueno així mola més quan la fas.

Bon any bou, i que vagi bé per allà que m'ho va comentar en Carlos, ja anirem parlant via blog màquina!!!